0 Läs mer >>
 
Det är nu man kan ta fram ljusen och låta helheten få komma fram. Helt underbart att kunna tända ett ljus 
och låta dess levande låga leda dig till drömmarnas land i en bra bok.
Det kan inte bli bättre och jag har sätt fram emot det här hela sommaren nu och äntligen är det här.
Längtan är dock att kunna tända en brasa i kaminen men det är lite för tidigt för det och jag får vänta någon månad till innan jag kan göra det. Men om man väntar på något gott så väntar man inte för länge.
För övrigt så går dagarna lite för fort och jag önskar att det kunde stå still för en stund.
 
 

Helhetens drömmar

0 Läs mer >>
 
Kärlekens lås och tankarna rinner iväg...
Måste medge att jag saknar den vardagliga lunk i Riga som jag lärt mig att älska.
Dock dröjer det ett tag innan jag kan resa någonstans. Men vänta så ska du se att jag snart
sitter på ett fik i centrala Riga och bara njuter.

Låsta tankar

0 Läs mer >>
 
Nu mina vänner är sommaren officiellt slut och jag måste medge att det är tråkigt. Känns tomt inombords och all sommarprakt har försvunnit. Det är något vist med sommaren och något säger mig att nästa sommar inte kommer att bli som den som har varit. Så jag går med orden från en härlig sommarlåt. "Jag tror jag tror på sommaren" Så jag låter det vara som det är nu och hoppas att minnena jag har ska räcka till nästa sommar. Till en bra sommar 2015. Vem är med mig i det?
 
 
 

Jag tror jag tror....

0 Läs mer >>
 
För att pigga upp mig själv så har jag gjort något med naglarna. Jag är egentligen inte så mycket för att ha lösnaglar men idag kände jag att det var dags för något. Är inte riktigt nöjd eftersom jag gjorde det själv och bör kanske åka till någon när jag ska göra något med just naglarna. 
Men jag måste säga att det piffar upp mig lite nu när jag måste gå i en varm peruk om dagarna. 
Även om det är en peruk som är gjord för cancer patienter så är det ändå en aning värme som sprider sig runt huvudet och det är inte alltid roligt. Men jag får säga att jag trivs med den peruk jag har.
 
De sista dagarna har dagarna faktiskt varit bra dagar och jag känner att det kan vara på väg mot rätt håll.
Fast det är klart, jag tar ju inget för givet då jag vet att det måste vända en gång till innan det blir bra igen.
Om det blir bra vill säga för det vet man aldrig även om man får bra prognoser.
Jag hoppas bara på att jag blir så pass stark och frisk i min sjukdom att jag kan komma att börja jobba igen även om det bara är 25 eller 50 %. För jag klarar inte av att gå hemma så mycket mer.
Går mig själv på nerverna och jag blir galen av att se de fyra väggarna i huset. Dessutom så är nog huset renare än vad det har varit på mycket länge. Har nog städat huset från golv till tak en så där 8 gånger.
Vad då nojjig? Kan jag väl ändå inte vara? Eller?
 

Rastlösa väggar

0 Läs mer >>
Kan kanske säga att den senaste veckan har varit mer än bara jobbig. Flera besök till sjukhuset för strålbehandling samt två dagars övernattande. Inget som jag önskar någon och inget som är direkt roligt. Så nu är det dags att ta fram favorit peruken igen då jag börjar få kala fläckar på huvudet. Ännu en sak som inte är roligt men något som jag är van vid nu efter ha överlevt cancern ett flertal gånger. Så just nu så är dagarna inte direkt roliga och det är inte ofta som jag ler. Dessutom är jag mer än bara rastlös, men har ingen ork till att göra något. Så på så sätt är det skönt att vara sjukskriven och det kommer jag vara ett tag till. Dock återstår det att se hur länge det blir innan försäkrningskassan bestämmer sig för att jag är till trots arbetsför. Men jag väntar till efter valet om hur det blir å andra sidan kanske jag inte lever så länge. Man vet aldrig och jag börjar tappa hoppet även om läkarna säger att det är en snäll cancer. Men har man haft det två gånger tidigare så är man inte lika överseende för de siffror som läggs fram. Är bara glad över att ha vänner och familjen runt omkring mig för annars skulle jag inte klara av det. 
 
Vissa saker oroar mig och gör mig nedstämd och jag önskar saker bättre för vissa som förtjänar det. Du vet vem du är min vän och jag tror på dig även om vi inte har känt varandra så länge. Ändå är du min vän. Och det är också vid sådana här tillfällen jag önskar att min bror var i livet, för han skulle veta vad som skulle göras osv. Jag vet att han finns i mitt hjärta och i mina tankar. En vacker dag kommer vi att mötas igen det vet jag.
Det som är positivt i allt detta är ju att min älskade far gör framsteg och blir allt bättre, Det får mig att tro lite igen och att vi alla kan övervinna våra svåraste duster. En härlig tanke eller hur? Men jag kan bara hoppas att min ork kan komma tillbaka så att jag kan bli lite av mig själv igen för jag kan inte fortsätta så här. Försöker köra mitt eget yrke på mig själv och det går inte direkt bra. Har faktiskt börjat gå hos en samtalsterapeft som har erfarenhet med människor som har cancer och överlevt det. Och jag måste säga att det är bra att det finns folk som jobbar med det för det är som i reklamen. Det sätter sig till slut i huvudet och det är det som är det värsta av allt.

Orkeslös